Πρωτότυπο Dacia Duster Pickup

Έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς διάφορες rendering φωτογραφίες του Dacia Duster σε μορφή pickup, κυρίως μετά την κατάργηση του Logan pickup από την Ρουμάνικη εταιρία. Πρόσφατα ένα πρωτότυπο φωτογραφήθηκε από το Auto Industry News, το οποίο ενώ φαίνεται εργοστασιακό, κατασκευάστηκε από την Romturingia, μια εταιρία που μετατρέπει Dacia σε ασθενοφόρα

και άλλα ειδικά οχήματα.

Το τμήμα πωλήσεων της Renault εξουσιοδότησε την κατασκευή του αυτοκινήτου, παρότι η ανάμειξη της Renault στο όλο εγχείρημα περιορίστηκε σε τεχνική βοήθεια μέσω του τοπικού τεχνολογικού κέντρου της στην Ρουμανίας. Το πρωτότυπο κατασκευάστηκε λόγω αυξημένης ζήτησης από τους πελάτες της Romturingia για ένα τετρακίνητο όχημα με φαρδύ χώρο φόρτωσης και εκτός δρόμου δυνατότητες.

Η καμπίνα διαθέτει 2 μόνο καθίσματα για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος για την καρότσα, το μήκος της οποίας είναι 1.7m και μπορεί να δεχτεί φορτίο έως 400kg. Πληροφορίες για τον κινητήρα δεν υπάρχουν, αλλά το κιβώτιο είναι 6-τάχυτο μηχανικό, όπως το Ducia Duster που δοκιμάσαμε νωρίτερα φέτος.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν το πρωτότυπο θα κυκλοφορήσει και σε ευρεία παραγωγή από την Dacia, αλλά φήμες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν σύντομα επίσημες πληροφορίες από την εταιρία.


[Πηγή: Auto Industry News]

Keywords
Τυχαία Θέματα