Προχωράνε τα πλάνα της TVR για το νέο μοντέλο της

Δεν είναι κάτι που το ακούμε για πρώτη φορά αλλά από ότι φαίνεται, αυτή τη φορά, ο Les Edgar, ο άνθρωπος που το 2013 αγόρασε την TVR από τον Ρώσο, Nikolai Smolenski, δείχνει πως έχει κάνει μερικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Edgar δήλωσε σε Αγγλικό μέσο πως το πιο δύσκολο κομμάτι, ήταν να “μαζέψει” και να οργανώσει τους μηχανικούς, τους σχεδιαστές και τους προμηθευτές που είναι απαραίτητοι για μία “μέσου ύψους παραγωγή”.

Έχουμε λεπτομερή σχέδια concepts. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ένα στατικό πρωτότυπο. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να πούμε τι chassis θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο παρότι έχουμε κοιτάξει κάθε πιθανή μορφή –από το σωληνητό πλαίσιο έως και την ανθρακονημάτινη μπανιέρα-. Είμαστε κοντά στο να πάρουμε μία απόφαση.

Το ίδιο λέει ο Edgar πως ισχύει και για το powertrain. Πιθανότατα, ο κινητήρας δεν θα κατασκευάζεται από την ίδια την TVR αλλά η τελική ρύθμιση θα γίνεται από αυτήν ώστε να διασφαλιστεί ο παραδοσιακός ήχος και η άριστη απόκριση στο γκάζι. Προς το παρόν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η Αγγλική εταιρία δουλεύει πάνω σε ένα μοντέλο. Η επόμενη μεγάλη δουλειά του Edgar όσον αφορά σε αυτό το μοντέλο, είναι η δημιουργία ενός κοστολογίου που θα μας δώσει μία γενική εικόνα για το πόσο μπορεί να κοστίζει το όχημα. Η εταιρία λέει πως στόχος είναι η κατασκευή ενός “απλού αλλά συναρπαστικού αυτοκινήτου” ούτως ώστε η τιμή να μην εκτιναχθεί στα ύψη.

[Πηγή: Autocar]

Keywords
Τυχαία Θέματα