Πωλείται το αυθεντικό Batmobile που ίσως δεν γνώριζες πως υπήρχε

Δημοπρασία Κληρονομιάς δημοπρατήσει το πρώτο ποτέ Batmobile. Ωστόσο, θα ήταν ότι έχετε «Μ δει ποτέ, γιατί αυτό το αντίγραφο δεν έχει καταλάβει σε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες.

Αυτό το Batmobile γεννήθηκε το 1963 και ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με άδεια από την DC Comics. Είναι, στην πραγματικότητα, ένα 1956 Oldsmobile 88, αλλά στη συνέχεια πλήρως προσαρμοσμένη. Η τότε 23-year-old Forrest Robinson χρησιμοποίησε τις ταινίες από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 ως πηγή έμπνευσης

και ξεκίνησε το 1960 με το έργο. Έχει τελειώσει από το 1963, δύο χρόνια πριν από ένα Batmobile εμφανίστηκε στην τηλεόραση .

Το Batmobile εν λόγω ήταν αρχικά ασήμι, αλλά ήταν λίγα χρόνια αργότερα είναι βαμμένο μαύρο κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας Μπάτμαν. Το αυτοκίνητο Robinson περιόδευσε για ένα χρόνο από την Αμερική ως την επίσημη Batmobile πριν τα αντίγραφα των αυτοκινήτων στην τηλεοπτική σειρά χρησιμοποιήθηκαν για τον ίδιο σκοπό.

Αυτό θέσουν αμέσως τέλος στην ακμή του πρώτου Batmobile από τον πούλησε μόλις για περίπου $ 200. Robinson Είχε χρήματα, γιατί χρειάζονται απεγνωσμένα να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Σχεδόν 50 χρόνια, κανείς δεν κοίταξε το αυτοκίνητο μέχρι που ανακαλύφθηκε το 2008. Η αναπαλαίωση ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, έτσι είστε σίγουροι ότι έχετε αγοράσει ένα αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση.

Θα έχετε πιθανώς ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για να Κληρονομιάς Δημοπρασία επειδή το Batmobile από την τηλεοπτική σειρά που κυκλοφόρησε πέρυσι $ 4,200,000 σε.

Keywords
Τυχαία Θέματα