Πωλείται ένα 6-τροχο Jeep Wrangler

Ξέρω, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είδαμε πριν λίγο καιρό μια κινέζικη εταιρεία να φτιάχνει το δικό της 6×6 Wrangler και από καιρό ξέρουμε την Μercedes-Benz G63 6×6. Ε, κάποιος είπε να κάνει κάτι παρόμοιο στο δικό του Jeep Wrangler. Εντάξει δε το λέμε 6×6, γιατί η κίνηση δεν πάει και στους 6 τροχούς (όπως γίνεται στο θηρίο της Mercedes), αλλά οκ,

πήρε έναν τρίτο “εντυπωσιακό” άξονα.

Η περιγραφή του πωλητή από μόνη της προκαλεί “λιποθυμία”:

Είναι ένα πολύ σπάνιο όχημα. 7-θεσιο, με αφαιρούμενη οροφή και 6-τροχο. Αν αγοράσεις αυτό το όχημα-που-τραβάει-την-προσοχή (σ.σ. λέει συγκεκριμένα “attention grabber”), ετοιμάσου για ανθρώπους που θα το φωτογραφίζουν όπου κι αν βρίσκεσαι και θα σε ρωτούν από πού το πήρες”

Πάμε στο δια ταύτα τώρα. Το παρόν όχημα, θα μπορούσε να το συμπεριλάβει σαν φωτογραφία ο Μπαμπινιώτης, στη λέξη “κάγκουρας”. Η λίστα των (αντι)αισθητικών “επεμβάσεων” είναι μακρά. Ξεκινάμε από την προσθήκη ενός ολόκληρου άξονα (τι έκανε ο άνθρωπος!) και συνεχίζουμε: αλλαγμένες αναρτήσεις και υπερυψωμένο αμάξωμα, προσθήκη προφυλακτήρων “bull-bar” μπρος και πίσω, ζάντες σε μαύρο χρώμα 18″, αλλαγμένα φωτιστικά σώματα πίσω με άλλα LED, αλλαγμένες λάμπες μπροστά με λευκού χρώματος, και αρκετά άλλα.

Το ωραίο είναι πως το αμάξι είναι στην ουσία “μεσαιο-κίνητο”, και όταν επιλεγεί η 4-κίνηση, αυτή μεταδίδεται στους δύο “μπροστινούς” (πια) άξονες. Ο πρόσθετος άξονας έχει μονάχα φρένα. Ωστόσο η τιμή του δεν είναι και τόσο προσιτή, εφόσον κοστίζει 85.000$! Καλή πώληση.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα