Ποιο είναι το καλύτερο supercar όλων των εποχών;

12:41 5/6/2016 - Πηγή: AutoBlog

Μία ερώτηση που σίγουρα έχει συζητηθεί σε παρέες και μία ερώτηση που μοιάζει να μην έχει μία, σωστή απάντηση. Όμως εδώ και μερικές ημέρες, έχει ξεκινήσει μία ψηφοφορία που μέσα από το θαύμα της δημοκρατίας, σκοπεύει να δώσει μία λύση. Την ψηφοφορία έχει οργανώσει το Classic & Sports

Car Show που θα λάβει χώρα στο Alexandra Palace του Λονδίνου τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Για να κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη, η ψηφοφορία έχει χωριστεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, οι ειδικοί του περιοδικού Classic & Sports Car έχουν δημιουργήσει “εποχές” και έχουν επιλέξει 3 αυτοκίνητα από κάθε εποχή. Για παράδειγμα, από τη δεκαετία του ’30, έχουν επιλεγεί οι Bugatti Type 57SC, Alfa Romeo 8C 2900 και Delahaye 135 Sport. Από την δεκαετία του ’60, τα De Tomaso Mangusta, Ford GT40 και Lamborghini Miura. Από τη δεκαετία του ’90, τα Bugatti EB110, Jaguar XJ220 και McLaren F1 ενώ από τη δεκαετία του 2010, η “Υβριδική Τριάδα”. Στα τέλη του Αυγούστου, θα ξεκινήσει μία νέα ψηφοφορία με τους “νικητές” κάθε εποχής για τον τίτλο του σπουδαιότερου supercar όλων των εποχών. Είμαι πολύ περίεργος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας – το οποίο φυσικά θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, στο Classic & Sports Car Show.

Πληροφορίες για τα αυτοκίνητα που μπορείς να ψηφίσεις, μπορείς να βρεις εδώ, ενώ για τον σύνδεσμο που θα σε οδηγήσει στην ψηφοφορία, πάτησε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα