Πέντε χρόνια ακόμη μαζί οι Clarkson, Hammond, May και μετά τέλος

Την Παρασκευή θα προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο του The Grand Tour, με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να παρουσιάζουν την εκπομπή ξανά από την βρετανική παραθαλάσσια πόλη του Whitby.

Στο επεισόδιο με τίτλο “Enviro-mental” ο Clarkson οδηγεί στην πίστα την Porsche 911 GT3 RS και την συγκρίνει με την BMW M4 GTS, ενώ στη συνέχεια οι τρεις παρουσιαστές

προσπαθούν να κάνουν ένα αυτοκίνητο από ανακυκλώσιμα υλικά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που λαμβάνουν μέρος φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο James May σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως δεν θα συνεχίσει επ’αόριστον να παρουσιάζει εκπομπές σαν το The Grand Tour, βάζοντας χρονικό όριο στον εαυτό του πέντε χρόνια επιπλέον. Μιλώντας στο Radio Times o May είπε πως ήδη οι τρεις τους θα είναι πολύ μεγάλοι -ηλικιακά- όταν ολοκληρωθούν οι τρεις σεζόν του The Grand Tour. Όπως είπε:

Πρέπει να το παραδεχτούμε πως μεγαλώσαμε. Ο Richard Hammond είναι 46 ετών και είναι ο νεότερος της παρέας, με τον Jeremy Clarkson να είναι 56, ενώ εγώ είμαι 53. Πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω.

Κάτι μου λέει πως μετά το τέλος του The Grand Tour, η παρέα των τριών Βρετανών δεν θα συνεχίσει μαζί τηλεοπτικά, οπότε ας τους απολαύσουμε στα επόμενα 33 επεισόδια που έχουν υπογράψει με το Amazon.

Keywords
Τυχαία Θέματα