Παρίσι 2014: Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor Special Edition

Η Jeep αποκάλυψε στο Παρίσι την ειδική έκδοση του Grand Cherokee SRT με όνομα Red Vapor.

Το ισχυρότερο Jeep Grand Cherokee, μοιάζει απλά “κακό”… Η Red Vapor έκδοση, προσθέτει μαύρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό του και τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών με φινίρισμα “Black Vapor”. Το μοντέλο δεν διαθέτει πολλές ακόμα αλλαγές αλλά

η Jeep μας ενημερώνει πως θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Redline Pearl Clear Coat όπως αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, Brilliant Black Crystal Pearl και Bright White Clear Coat.

Το ίδιο χρωματικό theme συνεχίζεται και στην καμπίνα, όπου τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα που διακοσμείται από κόκκινα suede ενθέμματα. Στο εσωτερικό βλέπουμε και διακοσμητικά από ψεύτικο carbon ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με ηχοσύστημα της Harman Kardon και το Uconnect με οθόνη 8.4 ιντσών, Bluetooth και GPS.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο 6.4 λίτρων HEMI V8 κινητήρας που αποδίδει 468 ίππους και 624 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική είναι 257 km/h.

Δελτίο Τύπου

Η νέα ειδική έκδοση Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor

Τα φώτα της δημοσιότητας θα προσελκύσει το πρώτο Jeep που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι: η ειδική έκδοση Red Vapor η οποία βασίζεται στο υψηλών επιδόσεων Jeep Grand Cherokee SRT, το ταχύτερο και ισχυρότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Jeep! Εξωτερικά, ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από τις πεντάκτινες ζάντες “Goliath” διάστασης 20’’ σε απόχρωση του μαύρου και του χρωμίου, καθώς και από τα εμφατικά διακριτικά “SRT, “Jeep” και “Grand Cherokee” που σηματοδοτούν τη νέα ειδική έκδοση.

Ένα ακόμη ξεχωριστό στοιχείο που υπάρχει στο Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor είναι η εφαρμογή του συστήματος ενεργής ηχοακύρωσης (Active Noise Cancellation ή ANC), το οποίο μέσω των ηχείων του ηχοσυστήματος αναπαράγει συχνότητες που καταστέλλουν τους εξωγενείς ήχους για ένα ήσυχο περιβάλλον, αφήνοντας παράλληλα ανεπηρέαστο τον κλασικό γνήσιο ήχο του πανίσχυρου 8-κύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 6,4 lt (της γνωστής σειράς ΗΕΜΙ με ισχύ 468 HP και 624 Nm ροπής) να περνά στο εσωτερικό. Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου και μείωσης της εκπομπής ρύπων, ο προηγμένος κινητήρας εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση για εξίσου αξεπέραστες επιδόσεις: 0-100 km/h σε μόλις 5 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 257 km/h, απόσταση ακινητοποίησης από τα 100 km/h σε μόλις 35 μέτρα!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά ακόμη μία εντυπωσιακή έκδοση: την υπερπολυτελή Summit στην χαρακτηριστική απόχρωση Granite Crystal, με το εσωτερικό επενδυμένο με τη νέα δερμάτινη επένδυση «Dark Sienna», με 3-λιτρο turbo diesel 250 HP κάτω από το καπό και αυτόματο κιβώτιο με 9 σχέσεις για απίστευτα γρήγορες και ομαλές αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα