Οθόνη προβολής δεδομένων για το ταμπλό από τη Harman

Η Harman International Industries πριν ένα μήνα εξαγοράστηκε από την Samsung με το ποσό των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Harman είχε επενδύσει πρόσφατα σε μια νεοσύστατη εταιρία, τη Navdy, η οποία κατασκευάζει οθόνες προβολής δεδομένων που τοποθετούνται στο ταμπλό του αυτοκινήτου ακριβώς πάνω από το τιμόνι.

Η συσκευή συνδέεται με το smartphone του οδηγού και μέσω μιας διαφανούς οθόνης μπορεί να προβάλει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτό. Εισερχόμενες κλήσεις, εισερχόμενα

μηνύματα, οδηγίες πλοήγησης και όποιες άλλες ενημερώσεις επιθυμείς να δεις από το κινητό σου εμφανίζονται μέσω της οθόνης μπροστά στα μάτια σου χωρίς να σου αποσπάει το βλέμμα, όσο είναι αυτό εφικτό βέβαια, από το δρόμο. Η τιμή της συσκευής είναι περίπου 750 ευρώ και σύμφωνα με τον CEO της Navdy, Doug Simpson οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν στενά για να προωθήσουν τη συσκευή αυτή και οι πωλήσεις αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2017.

Η Navdy αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το μέγεθος της επένδυσης της Harman, παρόλα αυτά δήλωσε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει κεφάλαια ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων από επενδυτές, μεταξύ των οποίων είναι και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικής τεχνολογίας και chips, η Qualcomm.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνεργασία της με την Harman θα της δώσει αρκετή ώθηση, καθώς η Αμερικάνικη εταιρία, από το Στάμφορντ των Η.Π.Α, προμηθεύει μερικές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου με συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο και να πάρεις μια ιδέα για το πως λειτουργεί η συσκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα