Όταν το αυτοκίνητό σου γίνεται ρουφιάνος

Η Cathy Bernstein τράκαρε στη Φλόριντα με ένα φορτηγό, αφού πρώτα χτύπησε ένα βαν. H 57-χρονη με την λογική που συναντάμε σε έναν τυπικό κακό οδηγό, αποφάσισε να μην σταματήσει και να φύγει από τον τόπο του τρακαρίσματος. Σημειωτέον ότι η ζημιά ήταν μικρή και θα μπορούσε να καλυφθεί από την ασφάλειά της χωρίς μεγάλο κόστος.

Αυτό που δεν υπολόγισε, όμως, ήταν ότι το αυτοκίνητό της, ένα Ford Focus, είχε ήδη

καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και είχε αναφέρει ότι το αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε ατύχημα. Όταν η Bernstein κλήθηκε πίσω από την έκτακτη ανάγκη, αρνήθηκε ότι συμμετείχε σε οποιοδήποτε ατύχημα, ωστόσο η φωνή της δεν ακουγόταν και πολύ αξιόπιστη.

Στην ερώτηση αν εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος απάντησε:

Όχι, εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό.

Όμως, η Bernstein και ένα από τα θύματά της, η Anna Preston, η γυναίκα που οδηγούσε το βαν, συναντήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, με την Preston να δηλώνει:

Την είδα στο νοσοκομείο και υποθέτω ότι είχε χειρότερη νύχτα από εμένα.

Ωστόσο, μετά την περίθαλψή τους, η μία επέστρεψε στο σπίτι, ενώ η άλλη μεταφέρθηκε στη φυλακή από την αστυνομία. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω ποια πήγε που… Ας ελπίσουμε πως με αυτόν τον τρόπο θα αποτραπούν και άλλοι ανεύθυνοι οδηγοί στο μέλλον, να εγκαταλείψουν το τόπο του ατυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα