Όταν μία Mustang παντρεύτηκε τον Godzilla!

Είναι γνωστή η μανία των Αμερικάνων να αδειάζουν το engine bay διάφορων μη-Αμερικανικών αυτοκινήτων για να το ξαναγεμίσουν με έναν τεράστιο V8. Όμως δεν βλέπουμε συχνά ένα αμιγώς Αμερικάνικο “σχήμα” να κινείται από έναν Ιαπωνικό, υπερτροφοδοτούμενο V6!

Αυτό ακριβώς παρουσιάστηκε όμως στη φετινή SEMA και ίσως να κλέβει και την παράσταση. Πρόκειται για τον “Muzilla” και ενώ η εξωτερική εμφάνιση

μπορεί να φωνάζει “πρησμένη Ford Mustang Fastback του 1970”, αλλά κάτω από την επιφάνεια, βρίσκεται το chassis και τα μηχανικά ενός R35 GT-R.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μία προφανώς φαρδύτερη σε σύγκριση με το πώς βγήκε από το εργοστάσιο το 1970, Ford Mustang, που κινείται από έναν –εργοστασιακό;- VR38DETT με την δύναμη να περνά στην άσφαλτο χάρη στο σύστημα τετρακίνησης του GT-R. Η ανάρτηση αποτελείται από ελατήρια της Bilstein σε coilover αμορτισέρ της KW ενώ το πακέτο συμπληρώνουν οι σφυρήλατες DPE RS-L25 ζάντες ελαφρού κράματος που ντύνονται με τα Toyo R888 –στο περίπτερο της Toyo είναι ο Muzilla άλλωστε– σε διάσταση 275/40/18! Είμαι σίγουρος ότι πολλοί purists θα έχουν εφιάλτες με αυτό το μοντέλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα