Οριστικό τέλος στα σενάρια μεταγραφής του Alonso στη Mercedes

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: οι περισσότεροι οπαδοί της Formula 1 θα θέλαμε τον Fernando Alonso στη Mercedes το 2017. Ο λόγος είναι απλός και δεν είναι άλλος από την επική τιτανομαχία που θα ζούσαμε, καθώς ο Ισπανός θα τα έδινε όλα για να κερδίσει τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο και φυσικά ο Lewis Hamilton θα

έβαζε όλες τους τις δυνάμεις για να μην ηττηθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ειδικά όταν η προϊστορία με τον Alonso είναι καυτή.

Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί, και είναι οριστικό! Όχι, δεν ξέρουμε τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg, απλώς η McLaren θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν προϊόντα της φαντασίας, γι’ αυτό άλλωστε και δεν τα διάβασες σ’ εμάς, αφού μισούμε να αναπαράγουμε τέτοιες «πληροφορίες» που δημιουργούν φρούδες ελπίδες.

Το οδηγικό δίδυμο της βρετανικής ομάδας βρέθηκε σήμερα στο Woking, προκειμένου να παρθούν μέτρα για το κάθισμα του 2017. Πέρα από αυτό, ο ανανεωμένος και με νέο στυλ Alonso ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα πιστός στο project της ομάδας του, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιο τίτλο με τη McLaren.

Πιστεύω σε αυτό το project, είμαι προσηλωμένος και θέλω να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη McLaren. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο για να πειστείς πως… όνειρο ήταν και πάει. Πλέον, τα ονόματα που παίζουν για την κενή θέση δίπλα στον Hamilton είναι δύο, αυτό του Pascal Wehrlein και του Valtteri Bottas. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Φινλανδός έχει το προβάδισμα έναντι του μικρού αλλά ταλαντούχου Γερμανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα