Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του Tesla Model 3

Ο Elon Musk έκανε γνωστό πως η Tesla ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του Model 3, του entry-level σεντάν μοντέλου της, το οποίο έχει καταφέρει ήδη να δεχτεί περισσότερες από 400.000 προ-παραγγελίες.

Οι σχεδιαστές της Tesla χρειάστηκαν 3 μήνες επιπλέον, μετά την παρουσίαση του Model 3, ώστε να κάνουν τις όποιες αλλαγές, ακούγοντας τις αντιδράσεις του κόσμου. Έτσι προχώρησαν σε αλλαγές στο μπροστά μέρος, αλλά και στο πίσω ενώ παραμένει άγνωστο αν τελικά υπάρξουν αλλαγές στο

εσωτερικό του μοντέλου. Όπως και να έχει, τον τελικό σχεδιασμό του Model 3 θα τον δούμε προς τα τέλη του 2016, όταν και η Tesla θα κάνει το 2ο μέρος της παρουσίασης του μοντέλου της.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Musk, έχοντας ανοίξει το Gigafactory στη Νεβάδα, το οποίο είναι έτοιμο μόλις κατά 14%, δήλωσε πως μακροπρόθεσμο, η Tesla θα μπορούσε να κατασκευάσει Gigafactory εργοστάσια σε Ευρώπη, Κίνα, αλλά ενδεχομένως και στην Ινδία. Αυτό θα συμβεί μόνο όταν η ζήτηση για μπαταρίες φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που θα δικαιολογεί την δημιουργία των εργοστασίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα