Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του Korres Project 4 [w/video]

Στις αρχές του καλοκαιριού στην εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ στο Τατόι είχαμε δει το σώμα του πρωτότυπου του κ. Δημήτρη Κορρέ, Korres Project 4.

Το αυτοκίνητο τότε ήταν γυμνό επειδή τα πλαστικά δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμα αλλά και για να γίνει καλύτερη και πιο λεπτομερής επίδειξη της ανάρτησης. Σήμερα έπειτα από σχεδόν δύο μήνες και με τη προσωπική συμβολή στο σχεδιασμό του κ. Βασίλη Σπανδάγου που έχει και την ολη ευθύνη της σχεδιασης σε CAD του αμαξώματος, του κ. Κωνσταντίνου Μαλανδρινού καθώς και λοιπών συνεργατών, υπό την καθοδήγηση του κ.Κορρέ, βλέπουμε τη τελική

μορφή του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι η νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια από τον Αρχιτέκτονα-Εφευρέτη Δημήτρη Κορρέ και για πρώτη φορά όλα τα custom build εξαρτήματα έχουν αποκτήσει το δικό τους barcode και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, το αργότερο μέσα στον επόμενο χρόνο.

Είναι μια εντελώς ριζοσπαστική προσπάθεια, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και παγκοσμίως, καθώς οι δυνατότητες του Korres 4 είναι απεριόριστες και ανεξάντλητες. Η λειτουργία της ανάρτησης, η οποία αποτελεί και το ατού του καθώς είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και πατενταρισμένη. Μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να κινηθεί σε κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να υπάρχει περιορισμός των ελαστικών που φορά, καθιστώντας το τη πρώτη προσπάθεια παγκοσμίως ενός τέτοιου ολοκληρωμένου “supercar” που μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση σε πίστα, σε εκτός δρόμου όσο και σε χαλαρούς ρυθμούς για καθημερινές μετακινήσεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το εκπληκτικό αυτό αυτοκίνητο ρίξει μια ματιά σε αυτό το άρθρο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα