Όλα έτοιμα για 7ο P.I.C.K. Πάτρας, που γίνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο

Πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο στη πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, η συνέντευξη τύπου για το 7ο P.I.C.K. Λουξ COLA στην Πάτρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε οι συμμετοχές φέτος έσπασαν κάθε προηγούμενο, έχοντας ξεπεράσει τις 60, ενώ ρεκόρ αναμένεται να σημειώσει και η επισκεψιμότητα, καθώς εκτιμάται ότι το

διήμερο θα βρεθούν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες περισσότεροι από 40.000 θεατές. Στη διάρκεια του διημέρου, τα καρτ αποκτούν το αποκλειστικό δικαίωμα της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από την πλατεία Γεωργίου και σε μερικές από τις κύριες οδούς του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, οι οποίες μετατρέπονται σε πίστα αγώνων.

Οι αγώνες θα προβληθούν κι εφέτος ταυτόχρονα, από την υπηρεσία Nova GO και μέσω του Web TV και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet/Nova. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν και το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 20:00.

Παρόν στη συνεντευξη τύπου ήταν η κα Αγάπη Κεφαλογιάννη, διευθύντρια προγράμματος της NOVA, ο Δημήτρης Μιχελακάκης, Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας και Διευθυντής Mάρκετιγκ της χορηγού εταιρείας Λουξ, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ- Λουξ COLA, Μed Frigo, Kωνσταντίνος Σπανός και της ΕΚΟ Racing, Βασίλης Παναγόπουλο. Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών με εκπρόσωπο του την κα Γεωργία Παπαγεωργίου

Το Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.) εδώ και επτά χρόνια μας χαρίζει ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, συνδυάζει κι άλλες ψυχαγωγικές δράσεις και εκδηλώσεις και πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο ημερολόγιο με τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα