Όλα δείχνουν Sutil στη Force India – Νέα προβλήματα για τον Mallya

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το δεύτερο οδηγός της για το 2013 είναι η Force India, αλλά αναμένεται να το κάνει σε λίγες ημέρες, και όλα δείχνουν ότι ο οδηγός που θα βρεθεί στο πλευρό τού Paul Di Resta είναι ένας πρώην οδηγός τής ινδικής ομάδας, ο Adrian Sutil, ο οποίος έμεινες εκτός δράσης το 2012, ύστερα από τις δικαστικές περιπέτειες που είχε.

Όπως είπε κι ένας εκπρόσωπος της ομάδας, το πρόγραμμα για τις δοκιμές τής Βαρκελώνης

(19-22 Φεβρουαρίου) θ’ ανακοινωθεί τη Δευτέρα, και είναι αρκετά πιθανό να οδηγήσει και ο Sutil τη νέα VJM06. Ο Γερμανός, ουσιαστικά, ποτέ δεν έφυγε από την ομάδα, καθώς ο Vijay Mallya παραδεχόταν ότι ο 30χρονος είναι μια επιλογή για το 2013.

Κάτι που αφορά τη Force India είναι τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αεροπορική εταιρεία Kingfisher, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, όπως παραδέχθηκε εκπρόσωπος της εταιρείας, λέγοντας ότι η κατάσταση αυτή είναι το τέλος τού δρόμου για την Kingfisher. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που οι δανειστές μπορούν να πάρουν περιουσιακά στοιχεία τού Mallya, ενώ λέγεται πως κάποιες βίλες έχουν φύγει από την ιδιοκτησία τού μεγιστάνα.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας, Bob Fernley, ξεκαθάρισε ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στις επιχειρήσεις τού Mallya δεν επηρεάζουν τη Force India, καθώς δεν υπάρχει αντιστοιχία των επιχειρήσεων με την ομάδα της Formula 1.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Tim Chong | Thanks for the tip, Dim!]

Keywords
Τυχαία Θέματα