Οι τιμές του νέου Hyundai Santa Fe

Η Hyundai Αγγλίας ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του νέου Santa Fe του οποίο οι παραδώσεις θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο. Στην Αγγλία, η τρίτη γενιά του Santa Fe, ξεκινά από τις £25.495 (€31.885) στη πεντάπορτη έκδοση Style 2WD με τον 2.2-λίτρων CRDi κινητήρα και φτάνει μέχρι τις €34.395 (€43.015) στην επταθέσια έκδοση 2.2 CRDi 7 4WD με το αυτόματο κιβώτιο. Είναι διαθέσιμο αρχικά με τον εν λόγω

κινητήρα απόδοσης 197 ίππων με 421 Nm ροπής.

Η τρίτη γενιά του Santa Fe παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Στο εσωτερικό οι Κορεάτες έχουνε τοποθετήσει καλύτερης ποιότητας υλικά, σε σχέση με το εσωτερικό της τωρινής γενιάς. Τα υλικά, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνουν μια εικόνα ενός σύγχρονου αυτοκινήτου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Ιαπωνικά, Γερμανικά και Αμερικάνικα αντίστοιχα μοντέλα.

Ξεχωρίζουν το δίχρωμο ταμπλό, το σπορ τιμόνι, τα πολλά μεταλλικά, μαύρα γυαλιστερά και ξύλινα διακοσμητικά, ο ψηφιακός κλιματισμός αλλά και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο κέντρο της κεντρικής κονσόλας. Διαθέτει 7 αερόσακους, μεγάλη πανοραμική οροφή, κλιματιζόμενα μπροστά καθίσματα, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρικά καθίσματα, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα σε αναλογία 40:20:40, Blue Link σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8″.

 Σχεδιαστικά διαθέτει την σχεδιαστική φιλοσοφία “Storm Edge”, η οποία βασίζεται στην “Fluidic Sculpture”.  Διαθέτει την χαρακτηριστικά πλέον εξάγωνη γρίλια της εταιρίας, LED φώτα ημέρας και φωτιστικά σώματα που προεκτείνονται στα πλαϊνά φτερά και πατά πάνω σε 19″ ζάντες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα