Οι May και Hammond βοήθησαν ώστε τα τελευταία επεισόδια του Top Gear να μεταδοθούν μέσα στο καλοκαίρι

00:31 6/6/2015 - Πηγή: AutoBlog

Το BBC θα μεταδώσει τα εναπομείναντα 2 επεισόδια (ήταν 3 αλλά συμπιέστηκαν σε 2) της 22ης σεζόν του Top Gear που κόπηκε απότομα μετά το σκάνδαλο του Jeremy Clarkson, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτό γράφει η Αγγλική Mirror που συμπληρώνει πως τόσο ο Richard Hammond όσο και ο James May συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα τους, πηγαίνοντας

στο στούντιο του Top Gear στο Dunsfold για να γράψουν νέο υλικό.

Στα επεισόδια θα δούμε ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ του Subaru WRX STi και του Volkswagen Golf R, ένα video με τους τρεις παρουσιαστές να δοκιμάζουν τρία μικρά σπορ κλασσικά αυτοκίνητα της Fiat, της MG και της Peugeot (MGB GT, Fiat 124 Spider, Peugeot 304 Cabriolet), καθώς και μια κόντρα ανάμεσα στο Βρετανικό και το Αμερικάνικο Top Gear.

Στις σχετικές ειδήσεις, αξίζει να διαβάσεις την ιστορία που έγραψε ο Richard Porter για το πως έζησε το Top Gear. Ποιος είναι αυτός θα αναρωτιέσαι; Θα σου απαντήσω. Είναι ο άνδρας που για 13 χρόνια έγραφε τους διαλόγους του Top Gear αλλά και αυτός που σκαρφιζόταν το τι θα πει ο Clarkson σε κάθε επεισόδιο του Top Gear σχετικά με τον Stig στο κομμάτι “Some Say”.

Keywords
Τυχαία Θέματα