Οι Carlos Sainz και Nasser Al-Attiyah δημιούργησαν τη δική τους ομάδα στο Dakar μαζί με την Red Bull [w/videp

Οι Carlos Sainz και Nasser Al-Attiyah, τα δύο αστέρια του Dakar επιστρέφουν στο φετινό Dakar με δική τους ομάδα, την Qatar Red Bull Rally Team. Το όνομα προέρχεται από τα ονόματα

των χορηγών τους και το ειδικά σχεδιασμένο buggy έχει κατασκευαστεί στη Καλιφόρνια.

Στόχος τους φυσικά είναι η πρωτιά με τους δύο αστέρες να ανταλλάζουν συνοδηγούς με τον Lucas Cruz να κάθεται στο bucket του συνοδηγού του buggy Sainz με τον Timo Gottschalk σε αυτό του Al Attiyah.

Ο φετινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου και θα διεξαχθεί  στο Περού, στην Αργεντινή και στη Χιλή.

Ο Carlos Sainz δήλωσε:

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την προετοιμασία ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου για το Ράλλυ Dakar. Έμεινα εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Buggy. Όλη η ομάδα έχει μεγάλες ελπίδες για το Rally Dakar του 2013.

Από την μεριά του ο Nasser Al-Attiyah είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τη δική μας ομάδα. Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για όλους μας. Τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο να ετοιμάσουμε το νέο μας αυτοκίνητο για το ράλλυ Dakar του 2013″, σχολίασε ο Nasser Al-Attiyah, ο οποίος δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους οδηγούς ράλλυ, αλλά επίσης ένας παγκόσμιας κλάσης σκοπευτής, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα