Οδηγός καταστρέφει κι εγκαταλείπει μία Lamborghini Murcielago SV στην Ινδία

11:40 3/4/2015 - Πηγή: AutoBlog

Μετά από τις Aventador 50th Anniversary και Gallardo Bicolore, βλέπουμε ακόμα ένα αυτοκίνητο της Lamborghini σε άσχημη κατάσταση. Είναι ένα πολύ αγαπημένο μας μοντέλο και δεν είναι άλλο από τη Murcielago LP 670-4 SV. Βρίσκεται στην Ινδία, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η αξία του αυτοκινήτου δεν μπορεί να καθορίσει την ικανότητα του οδηγού.

Αν και ακόμα δε γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για το ατύχημα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του supercar στο Δελχί, με αποτέλεσμα

η «Murci» ν’ αποκτήσει σοβαρές ζημιές. Ο ίδιος, θέλοντας ν’ αποφύγει τις Αρχές, επέλεγε ν’ απομακρυνθεί από το σημείο, παρατώντας το αυτοκίνητο στην κατάσταση που το βλέπεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός αφαίρεσε τις πινακίδες, προκειμένου να είναι πιο δύσκολος ο εντοπισμός του, ωστόσο ξέχασε τα έγραφα της «Ιταλίδας» στο ντουλαπάκι, όπως ανακαλύφθηκε στο αστυνομικό τμήμα που είχε μεταφερθεί. Από αυτά, προκύπτει ότι ανήκει σε κάποια εταιρεία και μάλλον δεν είναι δύσκολο να βρουν τον υπεύθυνο του ατυχήματος, με τις έρευνες φυσικά να μη σταματούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα