Ο περσινός νικητής του Pebble Beach σε δημοπρασία

Στο περσινό Pebble Beach Concours d’Elegance το Horch 853A Erdmann & Rossi Sport Cabriolet του 1938 είχε πάρει το το βραβείο “Best car in Show” και τώρα το αυτοκίνητο αυτό θα βγει σε δημοπρασία τον Αύγουστο που μας έρχεται κατά τι διάρκεια της δημοπρασίας του RM Auctions στο Monterey. To αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2001 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Pebble Beach Concours d’Elegance

πίσω το 2004. Από τότε το αυτοκίνητο έχει κερδίσει πολλά βραβεία όπως το “Best car in Show” στο New York City Concours του 2005, στο Meadow Brook Concours d’Elegance το 2006,  στο Glenmoor Gathering του 2008 καθώς και στο Ault Park Concours το 2009.

Αν αναρωτιέσαι τι κάνει το αυτοκίνητο αυτό τόσο ξεχωριστό θα σου πω ότι η Horch ήταν μια από τις 4 Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες του Auto Union, της εταιρίας που μετονομάστηκε αργότερα σε Audi. Η Horch κατασκεύασε μερικά από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα στις αρχές του του αιώνα. Το συγκεκριμένο 853A Cabriolet είναι κατασκευασμένο από τους  Erdmann & Rossi και ήταν ένα από τα τελευταία αυτοκίνητα της εταιρίας και συνάμα ένα από τα ομορφότερα της εποχής του. Μηχανικά φορά έναν 8-κύλινδρο 5.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 120 ίππων και διαθέτει υδραυλικά φρένα και ένα 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Μόλις 3 αυτοκίνητα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Γη και ο οίκος δεν αναφέρει το ποσό που πιστεύει ότι θα δημοπρατηθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα