Ο λυπημένος Hamilton είπε Goodbye!

O Βρετανός είπε ανεπίσημα το τελευταίο του αντίο .. μετά την εγκατάλειψη που είχε στο Interlagos! Το επίσημο Goodbye το είπε λίγο αργότερα στο Pit-wall της McLaren και στους μηχανικούς της Βρετανικής ομάδας. Μετά από σχεδόν 15 χρόνια ο Lewis Hamilton αφήνει την ομάδα που τον έκανε Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να πάει στη Mercedes. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Βρετανός

λίγο μετά το τέλος του αγώνα (ερωτηθείς για την αποχώρηση του).

Είμαστε σε καλό επίπεδο. Στην καρδιά μου, νιώθω ότι πρόκειται να μου λείψουν. Δε γνωρίζω πόσο θα τους λείψω. Υποθέτω ότι ο χρόνος θα δείξει. Είμαι λυπημένος γιατί δεν θα μπορώ να δουλέψω με τα απίστευτα παιδιά που βρίσκονται στη McLaren.

Σίγουρα, η αποχώρηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πολλές φορές και σίγουρα ο Βρετανός θα ‘χει να θυμάται πολλά από τη McLaren και τους μηχανικούς του.

Δεν θα έχω τη δυνατότητα να γιορτάζω μαζί με τα πυραυλο-κόκκινα πουκάμισα των παιδιών αλλά εξακολουθώ να έχω 21 νίκες στ’όνομα μου και 21 πουκάμισα με τα οποία κέρδισα για την ομάδα. Φεύγοντας, είναι σίγουρα δύσκολο αλλά ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά. Πήρα μια απόφαση, είμαι ευχαριστημένος με αυτό και πάω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Γνωρίζω τι μπορώ να κάνω και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορώ να κερδίσω πολλούς περισσότερους αγώνες.

Αδιαπραγμάτευτα, αυτή η αποχώρηση θα στοιχίσει και στους 2. Η McLaren θα πρέπει να χτίσει τον Sergio Perez από την αρχή και ο Lewis Hamilton να προσπαθήσει να κάνει την Mercedes ανταγωνιστική, ούτως ώστε να καταφέρει να πάρει νίκες την επόμενη χρονιά. Τέλος, ο Lewis Hamilton αναφέρθηκε στο περιβάλλον το οποίο θα βρει στη Mercedes και τόνισε ότι θα πρέπει να κάνει πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και ότι ανυπομονεί να παλέψει με τη McLaren και τον Jenson Button για νίκες την επόμενη χρονιά. Θα καταφέρει να φτάσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο αυτή η Mercedes ή ο Hamilton θα πρέπει να ψάξει πολύ βαθιά στη σεζόν για μία νίκη;


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα