Ο Webber απορρίπτει τις φήμες που τον συνδέουν με τη Ferrari

13:05 2/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Στις δοκιμές του Mugello, οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Mark Webber για τις φήμες που τον θέλουν να έχει επαφές με τη Ferrari, ή ακόμα και για υπογραφή προσυμφώνου! Φυσικά, ο οδηγός της Red Bull Racing αρνήθηκε ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, αλλά και ότι παραμένει αφοσιωμένος στη φετινή σεζόν.

Ο Sergio ήταν το φαβορί του μήνα την προηγούμενη

εβδομάδα για τη Ferrari· τώρα, είμαι εγώ. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στη σεζόν και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για ‘μένα και την Red Bull Racing. Δεν έχω κάνει τίποτε άλλο. Υπάρχει μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας, προτού σκεφτούμε το μέλλον. Τη μια μέρα, η συζήτηση ήταν γύρω από τον Jenson, μετά ήταν ο Sergio, τώρα είμαι εγώ. Δεν έχω υπογράψει τίποτα.

Επικεντρώνομαι στην ομάδα. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν· έχουν περάσει μόνο 4 αγώνες, και ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς, πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το μέλλον.

Το συμβόλαιο του Webber λήγει στο τέλος του 2012, όπως και τον Felipe Massa, Lewis Hamilton, Michael Schumacher και Sergio Perez. Συνεπώς, πρέπει προετοιμαστούμε για πολλές φήμες εκείνη την περίοδο, αλλά και νωρίτερα μέσα στο έτος.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα