Ο Sutil πάει τη Sauber στα δικαστήρια, ζητά €3,1 εκατομμύρια

Για ακόμα μία δικαστική διαμάχη θα πρέπει να ετοιμάζεται η Sauber. Μετά από τους δικαστικούς μπελάδες με τον Giedo van der Garde, που τελικά είχαμε διακανονισμό, η ελβετική ομάδα καλεί το νομικό της τμήμα εναντίον του Adrian Sutil αυτή τη φορά. Ο Γερμανός οδήγησε για τη Sauber το 2014 και φαινόταν πως θα αποτελεί μαζί με τον Van der Garde το οδηγικό δίδυμο και για το 2015.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και τελικώς η Sauber

επέλεξε τους Felipe Nasr και Marcus Ericsson για την περασμένη σεζόν. Είναι, λοιπόν, η σειρά του Sutil να κάνει την κίνησή του, με τον 33χρονο να ζητά αποζημίωση €3,1 εκατομμυρίων από την πρώην του ομάδα, τα οποία είναι ουσιαστικά τα χρήματα που έχασε από την απουσία του στο grid του 2015.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ζυρίχης ενέκρινε την αίτηση του Sutil για διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις. Από την πλευρά της, η Sauber ισχυρίζεται πως ο Sutil δεν βρήκε τα $40 εκατομμύρια σε χορηγίες, παρά το γεγονός ότι είχε διαβεβαιώσει πως θα το κάνει. Η Monisha Kaltenborn, επί κεφαλής της ομάδας, είναι και δικηγόρος, συνεπώς θα βρεθεί στην υπερασπιστική γραμμή των Ελβετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα