Ο Stirling Moss αποσύρεται από τις δημόσιες εμφανίσεις

O sir Stirling Moss αντιμετώπισε το 2017 μια σοβαρή λοίμωξη στο στήθος, η οποία τον ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο για περίπου πέντε μήνες. Ο 88-χρονος θρύλος της Formula 1 εισήχθη σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2016, ενώ βγήκε τον Μάιο του 2017.

Σε σημερινή ανακοίνωση, όμως, ο Βρετανός μας κάνει γνωστό ότι θα αποσυρθεί από την δημόσια ζωή, σηματοδοτώντας το τέλος σε δεκάδες

εμφανίσεις από την στιγμή που αποσύρθηκε από τους αγώνες. O γιος του Elliot Moss έγραψε στο site του πατέρα του:

Σε όλους τους φίλους και τους οπαδούς του από όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούν αυτό το site για ενημερώσεις, ο πατέρας μου θα ήθελε να ανακοινώσει ότι θα το κλείσει. Μετά από τις σοβαρές λοιμώξεις του στα τέλη του 2016, και την αργή και επίπονη ανάκαμψη που ακολούθησε, αποφασίστηκε ότι, σε ηλικία 88 ετών, θα αποσυρθεί τελικά, έτσι ώστε αυτός και η μητέρα μου να έχουν μια ήρεμη ζωή και να περνούν περισσότερο χρόνο μεταξύ τους και με την υπόλοιπη οικογένεια.

Όλη η οικογένεια Moss ευχαριστεί όλους για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο 2018 με ευημερία.

Keywords
Τυχαία Θέματα