Ο Schumacher είχε κάμερα στο κράνος του

13:01 4/1/2014 - Πηγή: AutoBlog

Ο Michael Schumacher είχε προσαρμοσμένη μια κάμερα στο κράνος του, σύμφωνα με την Dauphine Lidere. Σε περίπτωση που η κάμερα ήταν σε λειτουργία κατά την διάρκεια του ατυχήματός του, τότε μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στα ερωτήματα σχετικά με την άτυχη στιγμή του Γερμανού.

Οι Γαλλικές αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους την κάμερα. Από τη στιγμή που υπάρχουν πλάνα του ατυχήματος και στην περίπτωση που αυτά μπορούν να διασωθούν, καθώς η κάμερα ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Schumi, οπότε πολύ πιθανό να υπέστη ζημιές,

θα τα εξετάσει με προσοχή για να ανακτήσει όσες λεπτομέρειες μπορεί. Ο γιος του Schumacher, Mick, καθώς και ένας φίλος του που ήταν παρόντες κατά το ατύχημα του Γερμανού, έχουν ήδη δώσει τις καταθέσεις τους στις Γαλλικές αρχές.

Η κάμερα, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο τύπου, ήταν στα χέρια της οικογένειας του πρωταθλητή, που προσπάθησε να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της κρατώντας την ύπαρξή της κρυφή από τα ΜΜΕ. Αργότερα, όταν έγινε γνωστή η ύπαρξή της, κατασχέθηκε από την αστυνομία. Με τις δηλώσεις της μάνατζερ του πρωταθλητή Sabine Kehm, για χαμηλή ταχύτητα του Γερμανού, στην προσπάθεια του να βοηθήσει κάποιον, θεωρείται πιθανό η Kehm να είχε πρόσβαση στα πλάνα της κάμερας.

Οι Γαλλικές αρχές πάντως εργάζονται με πλήρη μυστικότητα, χωρίς να ανακοινώνουν τις εξελίξεις της έρευνας, καθώς σύμφωνα με τον υπεύθυνο εισαγγελέα Patrick Quincy:

Τα ευρήματα της έρευνας θα δοθούν πρώτα στην οικογένεια και μετά στον τύπο.

[Πηγή: Dauphine Lidere, Photo Copyrights: Vincenzo Pinto]

Keywords
Τυχαία Θέματα