Ο Petter Solberg αποχωρίζεται το rallycross Citroen DS3 του

Πάντα δίπλα στον καταναλωτή, το Autoblog.gr σε ενημερώνει για ευκαιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τελευταία ευκαιρία που υπέπεσε στην προσοχή μας, το Citroen DS3 rallycross του Petter Solberg.

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό με λίγα χιλιόμετρα. Κινείται από έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει περί τα 600 άλογα και 900 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης

και ένα σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων της UNIC. Τα αμορτισέρ είναι της Reiger ενώ αξίζει να συμπληρώσουμε ότι το αυτοκίνητο συνοδεύεται από “προίκα”. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω την τιμή του τερατώδους DS3, οπότε αν ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Νορβηγού για να μάθεις.

Τι θα κάνει όμως στη συνέχεια ο Solberg; Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την ομάδα της Toyota. Ο ίδιος όμως λέει:

Ή θα κατασκευάσουμε ένα καινούριο Citroen, ή έχουμε κι άλλα πράγματα στο μυαλό μας. Διάφορα συμβαίνουν. Δεν έχουμε αποφασίσει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το 2016 αυτή τη στιγμή.

Δεν έχουμε αρχισχεδιαστή αλλά δουλεύουμε σε αυτό το πρόβλημα. Η οικονομία δεν είναι έτοιμη για τον επόμενο χρόνο αλλά συζητάμε με τους σπόνσορες μας. Το πλάνο είναι να κάνουμε rallycross και το 2016.

Από εκεί και πέρα… όλα είναι ανοιχτά. Μην ξεχνάς πως το 2017 επιστρέφει στο WRC η Toyota και τα ηνία της ομάδα της Ιαπωνικής εταιρίας έχει ο παλιός teammate του Solberg, Tommi Makinen… Απλά το αναφέρω…

Keywords
Τυχαία Θέματα