Ο Magnussen ακόμα μαθαίνει πως είναι να είσαι πιλότος της Formula 1

14:41 7/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Μπορεί ο Hulkenberg να αναρωτιέται αν η νέα Formula 1 είναι πιο εύκολη για τους πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς, όμως ο Kevin Magnussen της McLaren δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τίποτα στην τύχη, μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορεί στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως από το Button, teammate

του και πιο έμπειρο πιλότο στο πρωτάθλημα, έχει μάθει πολλά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου βελτιώνεται συνεχώς, σε όλους τομείς.

Είναι δύσκολο πραγματικά να ξεχωρίσω ένα σημείο όπου νιώθω να έχω βελτιωθεί. Το να είσαι οδηγός Formula 1 είναι μια εντελώς διαφορετική δουλειά και εντελώς διαφορετικό από το να είσαι οδηγός αγώνων σε οποιοδήποτε άλλη κατηγορία.

Γι ‘αυτό αισθάνομαι σαν να μαθαίνω για το αυτοκίνητο και τους αγώνες, που είναι πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι έχω συνηθίσει, χρησιμοποιείς περισσότερα ελαστικά και κάνεις περισσότερες στάσεις στα pit και ούτω καθεξής. Έτσι, τα πάντα είναι πιο σύνθετα και δυσκολότερα.

Θα πρέπει να συνηθίσεις και δεν νομίζω ότι αυτό σταματά ποτέ. Αν ρωτήσετε το Jenson, είμαι σίγουρος ότι ακόμα μαθαίνει, παρόλο που αυτός είναι ο πιο έμπειρος οδηγός. Νομίζω ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά και ανυπομονώ για το τελευταίο μισό της σεζόν.

Ο Δανός ξεκίνησε εντυπωσιακά η σεζόν, με τη δεύτερη θέση στην πρεμιέρα, έχοντας κάποιες επαφές και σκαμπανεβάσματα στους επόμενους αγώνες. Στα 6 τελευταία Grands Prix έδειξε να βρίσκει ξανά ρυθμό, κερδίζοντας βαθμούς σε 5 από αυτά, περιμένοντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μετά από την καλοκαιρινή διακοπή.

Όλη η ομάδα έχει τώρα την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα, να ξεκουραστεί και να επιστρέψει πιο δυνατή. Εγώ, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα τους σε αυτούς τους 11 αγώνες και πιστεύω πως μπορούμε να επανέλθουμε πιο δυνατοί και να πετύχουμε καλύτερα πράγματα στο δεύτερο μισό (του πρωταθλήματος).

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

Keywords
Τυχαία Θέματα