Ο Lauda ζητάει συγνώμη από τη Ferrari

Ο Niki Lauda σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Ισπανικό μέσο ενημέρωσης, χρησιμοποίησε μια κάπως πιο “ελεύθερη γλώσσα”, από ότι συνήθως, αναφερόμενος στα μονοθέσια της Ferrari και της McLaren. Φαίνεται πως ο Αυστριακός κατάλαβε –τελικά- το λάθος των λέξεων που χρησιμοποίησε και αποφάσισε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη, αφού πρώτα ζήτησε συγνώμη από τον Πρόεδρο της Scuderia, Luca di Montezemolo.

Ζητώ συγνώμη από τη Ferrari,

τον Πρόεδρό της Luca Cordero di Montezemolo και τους Ιταλούς οπαδούς. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Έκανα λάθος και δεν έχω καμία δικαιολογία. Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο και του εξήγησα την έκπληξή μου για αυτό το γεγονός που δεν έπρεπε (εξαρχής) να γίνει.

Λάθος μου. Δεν διάβασα την συνέντευξη στο Ισπανικό μέσο ενημέρωσης, αλλά στην τελική ήμουν προσβλητικός, συγχωρέστε με. Είναι σαν να χάνεις τα φρένα, μπορεί να συμβεί.

O 65-χρονος, θέλοντας να αφήσει πίσω του το ατυχές γεγονός, συνέχισε λέγοντας πως η Ferrari παρουσιάζει αργά άλλα σταθερά σημάδια εξέλιξης, αλλά άφησε να εννοηθεί πως οι δυο πιλότοι της Mercedes παραμένουν τα φαβορί για τον αγώνα της Ουγγαρίας.

Παρατήρησα πως η Ferrari έκανε πρόοδο στο Hockenheim και το διασκέδασα με τις μάχες του Fernando Alonso. Εύχομαι να ανακάμψει και ο Kimi Raikkonen, γιατί τερματίζει σε θέσεις που δεν αρμόζουν σε έναν πρωταθλητή. Η Ferrari των τελευταίων δυο αγώνων, έχει κάνει πρόοδο.

Ο πρωταθλητής φέτος θα αποφασιστεί από τις ατυχίες των πιλότων μας, αλλά οι υπόλοιποι πλησιάζουν και μου φαίνεται πως η Ferrari θα είναι, σε λίγο, επικίνδυνη για όλους, και κυρίως για εμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα