Ο Lauda αδυνατεί να βρει αντίπαλο για τον Hamilton

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, ο Lewis Hamilton κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τον Nico Rosberg, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Ο Πρωταθλητής ήταν ουσιαστικά μόνος του στο Βελγικό Grand Prix, αφού ο Γερμανός δεν κατάφερε να τον απειλήσει, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα.

Ο Niki Lauda, γνωστός για τις απόψεις του και τον τρόπο που τις εκφράζει, θεωρεί πως ο Πρωταθλητής αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον οδηγό που να μπορεί

να τον κοντράρει, ενώ πιστεύει πως, μόνο με προσωπικό λάθος του Βρετανού, ο Rosberg θα μπορέσει να τον ανταγωνιστεί, καθώς ο Hamilton, σύμφωνα με τον μη-Εκτελεστικό Πρόεδρο της Mercedes, έχει γίνει καλύτερος οδηγός.

Αυτή τη στιγμή, δε φαίνεται να είναι πιθανό να κερδίσει τον Hamilton, επειδή έχει απίστευτη απόδοση στις δοκιμές και εκπληκτική απόδοση στον αγώνα, και, αυτή τη στιγμή, ο Lewis είναι ανίκητος. Ο αγώνας αυτός το απέδειξε ξανά και, αν ο Lewis δεν κάνει λάθη στους επόμενους δύο αγώνες, θα είναι δύσκολο για τον Nico.

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους αγώνες: κάποιος πηγαίνει μπροστά και κάποιος δυσκολεύεται. Εμείς είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ο Nico θα συνεχίζει να προσπαθεί για να μάχεται μαζί του, και στους επόμενους αγώνες μπορεί ο Lewis να κάνει ένα μικρό λάθος με το set-up του μονοθεσίου και ο Nico να είναι ξανά εκεί. Ο Lewis βελτιώνει το παιχνίδι του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Nico παλεύει σαν τρελός, αλλά ο Lewis βελτιώνεται, ειδικά στο Spa. Νομίζω πως ήταν ανίκητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα