Ο Helmut Marko συγκρίνει το Verstappen με το Senna

Ο Helmut Marko ξαναχτυπά! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο F1.com, ο σύμβουλος της Red Bull Racing μίλησε για τα προβλήματα του Vettel, τη σχέση της ομάδας με τη Renault και το μονοθέσιο του 2015, αλλά και το νέο ταλέντο της Junior Team και μελλοντικό οδηγό της Toro Rosso,

Max Verstappen. Το ότι ο Marko έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ολλανδό, το ξέραμε, όμως, αυτή τη φορά, σε ερώτηση που του έγινε για το με ποιόν οδηγό συγκρίνει το νεαρό Max, απάντησε τον Ayrton Senna!

(Ο Max) Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που εμφανίζεται μια φορά μέσα σε αρκετές δεκαετίες…

(Τον συγκρίνω) Πιθανότατα με τον Ayrton Senna. Και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα πρέπει να κοιτάμε την ηλικία του. Έχει μιλήσει με ανθρώπους που είναι ειδικοί σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη νέων και όλοι λένε ότι το μυαλό του μοιάζει περισσότερο με 22χρονου, παρά 16χρονου.

Και όσον αφορά τις ικανότητές του πίσω από το τιμόνι, έχει που τρέχει σε επαγγελματικό επίπεδο από τότε που ήταν τεσσάρων ετών. Γι ‘αυτό και περιμένω από αυτόν να είναι ανταγωνιστικός από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Εμείς δεν παίζουμε τη λαχειοφόρο αγορά, ξέρουμε τι κάνουμε. Και η επιτυχία μας το αποδεικνύει αυτό.

Πολύ μεγάλα λόγια από το σύμβουλο της RBR, ο οποίος συγκρίνει έναν πραγματικό θρύλο της Formula 1 με ένα αμούστακο παιδί. Πραγματικά, ελπίζω να δικαιωθούν οι προσδοκίες και να έχουμε την ευκαιρία, σαν απλοί θεατές, να δούμε έναν τέτοιο πιλότο να μεγαλουργεί στις πίστες. Πιστεύω, όμως, πως η τακτική της RBR και οι πολύ υψηλές προσδοκίες που η ίδια δημιουργεί, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βλάψουν το νέο της αστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα