Ο Hamilton ξεγράφει τον τίτλο για φέτος

Ένα από τ’ αουτσάιντερ για τον φετινό τίτλο είναι, φυσικά, η Mercedes. Η γερμανική ομάδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο η W04 χρειάζεται κι άλλη κάθετη δύναμη για να μπορέσει να διεκδικεί σταθερά νίκες. Ακόμα βρισκόμαστε στο δεύτερο Grand Prix, ωστόσο ο Lewis Hamilton σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως η ταχύτητα της W04 αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετή για να του επιτρέψει να μάχεται για την πρώτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα.

Περιμέναμε

να είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι πέρυσι, αλλά όχι όσο πραγματικά είμαστε τώρα. Στοχεύω στην συνέπεια, αλλά, από πλευράς απόδοσης, δεν έχουμε την καθαρή ταχύτητα για ν’ αγωνιστούμε για τον τίτλο.

Ο Βρετανός είναι εντυπωσιασμένος από τη βελτίωση και την απόδοση της Ferrari στην Αυστραλία, ενώ συνεχίζει να λέει πως σκέφτεται το πότε θα έρθει η πρώτη φετινή νίκη, αν και αυτό δείχνει δύσκολο να γίνει στη Μαλαισία.

Η Ferrari είναι η πιο εντυπωσιακή, μετά η Lotus και μετά η Red Bull. Αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Η Lotus έκανε σπουδαία δουλειά, αλλά νομίζω ότι σε καθαρό ρυθμό, η Ferrari είναι αρκετά γρήγορη.

Δε θα μας υπολόγιζα ακόμα. Δεν ξέρω για νίκη στον αγώνα. Ήμασταν αρκετά μακριά στον προηγούμενο αγώνα, ακόμα κι αν το set-up ήταν καλύτερο. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μία νίκη φέτος, αυτό είναι που σκέφτομαι πρώτα.

[Πηγή: BBC Sport]

Keywords
Τυχαία Θέματα