Ο Ecclestone επιμένει πως το GP του Bahrain θα διεξαχθεί κανονικά, θέλει νέο συμβόλαιο με το Nürburgring ενώ η Pirelli ανακοίνωσε τα λάστιχα για τους 3 πρώτους αγώνες

Ο Bernie Ecclestone σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν σκοπεύει να ακυρώσει το φετινό GP του Bahrain παρότι την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ο Ecclestone δήλωσε ότι φέτος η κατάσταση είναι κατά πολύ πιο ήρεμη σε σχέση με πέρυσι και τόνισε ότι ο μόνος λόγος που δεν θα διεξαχθεί μόνο αν απειλείται η ασφάλεια των πιλότων.

Επίσης δήλωσε ότι θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Nürburgring αφού η Γερμανική κυβέρνηση πήρε πίσω την

διαχείριση της ιστορικής πίστας από την Nürburgring Automobile GmbH. Ο γερό Bernie δήλωσε ότι αν η κυβέρνηση βρει νέο εταίρο ο οποίος θα συμφωνήσει να υπάρχει αγώνας στην διάσημη πίστα, τότε θα ήταν ευτυχής γι’αυτό και θα προχωρούσε σε μια νέα συμφωνία, αφού το Hockenheim επιθυμεί να έχει αγώνα κάθε δύο χρόνια.

Τέλος, η Pirelli ανακοίνωσε τις γόμες που θα έχουνε διαθέσιμες οι ομάδες στους 3 πρώτους αγώνες τις χρονιάς σε Αυστραλία, Μαλαισία και Κίνα. Για τους δύο πρώτους, οι ομάδες θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στη μεσαία γόμα P Zero White medium και την μαλακή P Zero Yellow soft. Στην Μαλαισία, θα υπάρχει διαθέσιμη η σκληρή P Zero Silver hard και η μεσαία P Zero White medium. Για φέτος, οι κανονισμοί ορίζουν ότι κάθε ομάδα θα διαθέτει 6 σετ σκληρών και μεσαίων γομών και 5 σετ μαλακών για κάθε Σαββατοκύριακο του αγώνα. Σε περίπτωση βροχής, η Pirelli θα έχει διαθέσιμα 4 σετ ενδιάμεσων ελαστικών Cinturato Green αλλά και 3 σετ βρόχινων ελαστικών Cinturato Blue rain tyre.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα