Ο Bertone θα παρουσιάσει την Aston Martin Rapide Shooting Brake στη Γενεύη

Ο σχεδιαστικός οίκος Bertone έδωσε με τη σειρά του τη δεύτερη teaser φωτογραφία ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου που θα μας παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη.

Παράλληλα μας δίνει και τις πρώτες πληροφορίες για το concept που θα το ονομάσει Jet 2+2 και ουσιαστικά πρόκειται για μια one-off Aston Martin Rapide Shooting Brake. O σκοπός του είναι ο εορτασμός των 60 χρόνων συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών και είναι το δεύτερο Shooting Brake

που βλέπουμε, έπειτα από το Jet 2 που είχε παρουσιαστεί το 2004, που ουσιαστικά ήταν η shooting brake της Vanquish.

Βασίζεται πάνω στην απλή έκδοση της Rapide και σύμφωνα με τον Bertone, οι πίσω κολόνες έχουν κλίση προς τα εμπρός και έτσι συνδέουν του μυώδες αμάξωμα με την οροφή δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται, ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Άλλες αλλαγές είναι τα πίσω LED φώτα και η ψηλή πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό διατηρείται η 2+2 διαμόρφωση των καθισμάτων, με ξεχωριστή πολυθρόνα για το καθένα και εξαιτίας της νέας οροφής υπάρχει περισσότερος χώρος για τα κεφάλια για τους πίσω επιβάτες. Ακόμα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν, δημιουργώντας ενα επίπεδο χώρο φόρτωσης και είναι επενδυμένος με ξύλο, αλουμίνιο και δύο αποχρώσεων δέρμα κάνοντας το να ξεχωρίζει από την απλή έκδοση.

Aston Martin Rapide Shooting Brake by Bertone 2004 Aston Martin Vanquish Bertone Jet 2 [Πηγή: Bertone]
Keywords
Τυχαία Θέματα