Ο Alonso θα παλέψει για τον τίτλο το 2016, λέει ο manager του

Μέχρι και το 2019 θα μπορούσε ο Fernando Alonso να βρίσκεται στη Ferrari, για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Αντ’ αυτού, ο Ισπανός προτίμησε να επιστρέψει στη McLaren, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα στην ιταλική ομάδα δεν έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, αφού η ομάδα του Maranello δεν μάχεται για το πρωτάθλημα.

Η φετινή σεζόν, όμως, μόνο από επιτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τη «Macca», κάτι που δικαιολογείται

από την ομάδα. Τα πράγματα αναμένεται να είναι καλύτερα τη νέα σεζόν, αλλά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο η MP4-31 θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την MP4-30. Αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Garcia Abad, manager του Alonso, τότε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι δυνατό από την ομάδα του Woking, αφού ισχυρίζεται ότι ο Ισπανός θα είναι στη μάχη του τίτλου.

Ο Fernando θα είναι χωρίς αμφιβολία ένας υποψήφιος για τον τίτλο του 2016. Η McLaren-Honda είναι ένας νικητήριος συνδυασμός, το μονοθέσιο είναι ριζοσπαστικό και παίρνουν τον χρόνο τους για να κάνουν τα πάντα να δουλέψουν αποτελεσματικά. Η αδυναμία του σήμερα θα είναι η δύναμη του αύριο. Υπάρχουν προφανή σημάδια που δείχνουν ότι το μέλλον θα είναι πραγματικά ισχυρό.

Αντίθετη άποψη έχει το αφεντικό της Formula 1. Ο Bernie Ecclestone βλέπει πως ο Ferni δε θα μπορέσει να μάχεται με τους πρώτους και η αλήθεια είναι ότι το σενάριο αυτό δεν είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο, αν η McLaren καταφέρει έστω και σε μερικούς αγώνες να διεκδικεί νίκες, τότε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις στην ιστορία του αθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα