Νέο σασί για το Vettel και στη Monza

Λύση στα προβλήματα του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Sebastian Vettel, προσπαθεί να βρει η Red Bull. Πέρα από την αίσθηση που παίρνει ο ίδιος από το μονοθέσιο, πράγμα που δεν μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά πριν τη νέα σεζόν, ο Γερμανός αντιμετωπίζει πολλά μηχανικά προβλήματα, καθώς και θέματα σταθερότητας με την RB10. Έτσι, η ομάδα θα κατασκευάσει και

τρίτο σασί για την Ιταλία, με τον Christian Horner να δηλώνει προβληματισμένος από όσα είδε στο Βέλγιο.

Πολλά πράγματα έχουν πάει στραβά για αυτόν, ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο (στο Spa) με το πρόβλημα στο μπουζί την Παρασκευή, που του στέρησε πολύ χρόνο.

Θα πρέπει να ελέγξουμε και να δούμε αν έχει σπάσει κάτι στο αυτοκίνητο. Ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο αυτό που είδαμε (στο Βέλγιο).

Στην Ισπανία, η Red Bull είχε φέρει το δεύτερο φετινό σασί για το Vettel, με την απόδοσή του να βελτιώνεται. Όμως, στους τελευταίους αγώνες ο Seb έχει υποπέσει σε αρκετά οδηγικά λάθη, με τον Helmut Marko να επιβεβαιώνει κι αυτός τα νέα για την αλλαγή.

Δεν είναι φυσιολογικό για τον Sebastian να χάνει τόσο πολύ χρόνο από το Daniel. Μπορώ να καταλάβω πόσο απογοητευμένος είναι, με δεδομένο ότι ο teammate του κέρδισε. Εμείς θα κατασκευάσουμε ένα νέο σασί για αυτόν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πριν μερικές μέρες, διάβασες πως η συνεργασία του Vettel με τον μηχανικό αγώνα Guillaume Roquelin, θα φτάσει φέτος στο τέλος της. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από την ομάδα, με τον Roquelin να αναλαμβάνει από του χρόνου τον αναβαθμισμένο ρόλο του επικεφαλής μηχανικού αγώνα.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

Keywords
Τυχαία Θέματα