Νέο Vs παλιό NSX. Είναι ο συνεχιστής αντάξιος του προκατόχου;

Αν το νέο Honda NSX φιλοδοξεί να χαρακτηρισθεί ως ένα από τα καλύτερα υβριδικά supercars, οφείλει να είναι τουλάχιστον τόσο fun to drive όσο και το παλιό.

Τα καλά νέα είναι πως οι δημοσιογράφοι που έχουν το δοκιμάσει δηλώνουν πολύ εντυπωσιασμένοι. Και πως να μην είναι, αφού μιλάμε για

ένα υβριδικό supercar με 573 ίππους και 307 χλμ/ώρα τελική, αρκετά πιο δυνατό δηλαδή από το προηγούμενο με τον 3λιτρο V6.

Όμως, με τη δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου όπως και με την πρώτη, η Honda στοχεύει αρκετά ψηλά. Και ενώ την πρώτη φορά η συνταγή δούλεψε, το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Ο Mat Watson δοκίμασε το καινούριο NSX σε πίστα και δρόμο και το παλιό μόνο εκτός πίστας, κάτι που όμως ήταν αρκετό για να βγάλει τα συμπεράσματα του. Από εμάς μην περιμένεις κάποιο σπόιλερ, για να μάθεις τι λέει ο Mat θα πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο. Το μόνο που θα αναφέρουμε, είναι η παρατήρηση του ότι σε αυτά τα λεφτά παίρνεις Audi R8 V10 ή Porsche 911 (με λίγο όμως εξοπλισμό), αλλά πως το NSX τα κάνει να φαίνονται κάπως “ξεπερασμένα” (old hats), με τη δημιουργία της Honda να αποτελεί την επόμενη γενιά super cars.

Η δική σου άποψη ποια είναι; Παλιός ή hi-tech νέος; Σε κάθε περίπτωση enjoy!

Keywords
Τυχαία Θέματα