Νέο Nissan Note e-Power Nismo

Η Nissan παρουσίασε στην Ιαπωνική αγορά την ανανεωμένη έκδοση του Note που είναι αρκετά δημοφιλές εκεί, καθώς και την υβριδική του έκδοση e-Power. Η Nismo αποφάσισε να ασχοληθεί με το τελευταίο και παρουσίασε το Note e-Power Nismo.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο διαθέτει τις αλλαγές που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα που έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις της Nismo και περιλαμβάνει διαφορετικό προφυλακτήρα με νέα

φώτα LED, νέες ζάντες αλουμινίου δύο τόνων, κόκκινες πινελιές στα μαρσπιε και τους καθρέφτες, μια μπλε λωρίδα στην μάσκα, διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα και χρωμιομένη εξάτμιση.

Ο κινητήρας είναι ο τρικύλινδρος 1,2 λίτρων HR12DE που αποδίδει 79 άλογα που βοηθάει να κινήσει το ηλεκτρικό μοτέρ που αποδίδει 109 άλογα και 254 Nm ροπής. Ο κινητήρας δουλεύει παρόμοια όπως το BMW i3 REX, με την Nissan να αναφέρει ότι το πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι η άμεση ροπή από μηδέν στροφές. Η μπαταρία που αποθηκεύει την ενέργεια είναι πολύ μικρότερη, περίπου το 1/20 του μεγέθους των μπαταριών του Leaf. Το σύστημα είναι ικανό και αποδοτικό να τρέξει το αυτοκίνητο για 37,2 χλμ με ένα λίτρο καυσίμου που σημαίνει ότι έχει κατανάλωση 2,6 λίτρα/100 χλμ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα