Νέες φωτογραφίες του coupe SUV της Mazda

Πριν δέκα μέρες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Koeru Concept που παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Mazda και σήεμρα βλέπουμε περισσότερες φωτογραφίες από το νέο coupe SUV της ιαπωνικής εταιρίας.

Η νέα προσθήκη στην CX οικογένεια της Mazda φαίνεται ότι είναι εξίσου

όμορφη με τα υπόλοιπα μοντέλα, με το σπορ crossover να διαθέτει wagon χαρακτηριστικά. Το ύψος από το έδαφος είναι λίγο μικρότερο από αυτό των CX-3, CX-5 και CX-9, με τον σχεδιασμό να είναι εξέλιξη του Kodo Design με χαμηλή οροφή, επιθετικό και χαμηλό ρύγχος και μικρό πίσω πρόβολο ενώ το μοντέλο προφανώς θα πατάει σε μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος όπως συνηθίζεται στα πρωτότυπα.

Ως αντίπαλο θα έχει το Subaru Outback, έχοντας ίδιο μέγεθος με το CX-5, με την Mazda να πιστεύει πως το σπορ crossover της θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή σε όποιον δεν επιθυμεί να προβεί στην αγορά ενός παραδοσιακού crossover. Κίνηση θα παίρνει από τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στο CX-5, και για την ονομασία του υπάρχουν δύο υποθέσεις. H μια λέει ότι θα ονομαστεί CX-4, και η άλλη ότι θα κάνει εμπορική καριέρα με όνομα CX-6. Κρίνοντας από το μέγεθος η δεύτερη ακούγεται ίσως πιο σωστή, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα