Ναι, αυτό είναι άλλο ένα teaser της Mercedes C63 AMG Coupe

Από τις 10 Ιουλίου teasάρει η Mercedes την C63 AMG Coupe και δεν φαίνεται να έχει διάθεση να σταματήσει μέχρι τις 19 Αυγούστου που θα την παρουσιάσει επιτέλους επίσημα. Υποθέτω ότι υπάρχει χρόνος για τουλάχιστον 1 ή 2 teasers ακόμα. Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα μερικές επιπλέον teaser φωτογραφίες της C63 AMG

Coupe. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως είναι “behind the scenes” φωτογραφίες από κάποιου είδους video που περιμένουμε να δούμε.

Όπως έχουμε ξαναπεί, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου φαίνεται πως είναι σχετικά πρωτότυπο και όχι μία σμίκρυνση του πίσω μέρους της S-Class Coupe ενώ για το υπόλοιπο αυτοκίνητο –με εξαίρεση τους καθρέφτες που είναι τοποθετημένοι χαμηλότερα– δεν υπάρχει κάτι νέο να αναφέρουμε. Μηχανικά δε, το μοντέλο αναμένεται να κινείται από τον ίδιο twin-turbo V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4 λίτρων που θα αποδίδει 470 άλογα και 650 Nm ροπής στην “απλή” έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην “S”. Η C63 AMG Coupe θα πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με φαρδύτερα από την sedan ελαστικά στον εμπρός άξονα, που θα “κρύβουν” τα μεγάλα, carbon-ceramic φρένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα