Μινιατούρα Lamborghini Aventador με κόστος 3.5 εκατ. ευρώ

Την μινιατούρα Lamborghini Aventador που είδαμε στη Φρανκφούρτη την θυμάσαι;  O δημιουργός της, ο Robert Wilhelm Gulpen, είχε ετοιμάσει πέρυσι την χρυσή Bugatti Veyron, και πλέον ανακοίνωσε ότι την έκανε και την Aventador χρυσή και θα την βγάλει σε δημοπρασία. Η μινιατούρα είναι σε κλίμακα 1:8 και είναι κατασκευασμένη από χρυσό, πλατίνα, carbon διαμάντια. Κοστίζει “μόλις” 3.5 εκατ. ευρώ και αν ο αγοραστής θέλει να πληρώσει

ακόμη περισσότερα χρήματα, τότε μπορεί να την κάνει ακόμη ακριβότερη. Πως; Απλά βάζοντας περισσότερα διαμάντια.

Υπάρχουν 700 διαμάντια στο ένα κάθισμα του οδηγού και μπορούν να προστεθούν ακόμη 700 διαμάντια στο κάθισμα του συνοδηγού. Το κόστος των υλικών έχει υπολογιστεί στα 2.5 εκατ. ευρώ ενώ στην δημοπρασία που θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο από τον οίκο Southeby, αναμένεται να πιάσει τα 3.5 εκατ. ευρώ!

Ο δημιουργός του δηλώνει ότι είναι ένα high-tech έργο τέχνης αφού ήθελε να δημιουργήσει κάτι το μοναδικό, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι στιγμής. Του πήρε 500 ώρες για να το κατασκευάσει και εκτός ότι θέλει να μπει στο βιβλίο Γκίνες με την πιο ακριβή μινιατούρα του κόσμου, θα δωρίσει περισσότερα από 500.000 ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα