Μια υπερσπάνια Aston Martin DB4 GT δημοπρατείται, με ασορτί ενδυματολογικές προτάσεις

Η Aston Martin DB4 είναι, κατά γενική ομολογία, ένα από τα ομορφότερα και πιο cult αυτοκίνητα που έχουν υπάρξει. Τόσο η καθιέρωση της ως ο ορισμός του Bond car, ένα franchise του οποίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του μύθου, όσο και ο αντίκτυπος που είχε στην αυτοκινητοβιομηχανία όταν παρουσιάστηκε έχουν στείλει την τιμή σε στρατοσφαιρικά επίπεδα, όποτε δημοπρατείται κάποια.

Φαντάσου τι γίνεται όταν μιλάμε για μια

DB4 GT, μια εκ των 75 που κατασκευάστηκαν και μόλις τριών με πίσω καθίσματα. Ο οίκος RM Sotheby’s θα ξεκινήσει την πλειοδοσία από τα 2.5 εκατ. ευρώ και υπολογίζει ότι θα “παίξει” μέχρι λίγο πάνω από τα 3.

Για πιο light πορτοφόλια υπάρχει και μια ανοιχτή DB4 V Series στην περιοχή του ενός εκατομμυρίου, ενώ μια Series II Coupe δίδεται “κοψοχρονιά” στα 500 χιλιάρικα.

Επειδή, όμως, τα μεταξωτά εσώρουχα απαιτούν και επιδέξιους γλουτιαίος (sic) υπάρχει και το κατάλληλο dresscode για να σε καμαρώνουν τα γεμάτα φθόνο βλέμματα που θα σε “καρφώνουν” μέσα στην Aston σου. O βρετανικός κατασκευαστής ρολογιών Christopher Ward προσφέρει μια limited edition έκδοση του μοντέλου C9, εμπνευσμένο από το τιμόνι της DB4.

Kι όταν λέμε “εμπνευσμένο”, εννοούμε πως η κάσα είναι φτιαγμένη από το μέταλλο που είχε μια DB4 Zagato ενώ ήταν υπό ανακατασκευή, προσφορά της ArtMetal (αυτής που έχει φτιάξει τα μανικετόκουμπα – ζάντες Veyron). Μόλις 19 θα κατασκευαστούν -όσες και οι DB4 Zagato- και απαιτούνται 4.500 ευρώ για να κουμπώσει στον καρπό σου.

Αφού είσαι “κομπλέ” από αμάξι και ρολόι, ήρθε η ώρα να σε ντύσουμε “γαμπρό”. Ο Hackett -όχι ο Daniel- διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ ειδικά εξελιγμένων για να δένουν με τις Aston Martin. Σακάκια, μπλούζες, πουκάμισα, γραβάτες, παπούτσια, πλήρη σετ ενδυμασίας που σε φέρνουν στο ύψος της κλασικής βρετανικής ομορφιάς.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα