Μία BMW M1 AHG πωλείται στο e-Bay

Η BMW M1 είναι ούτως ή άλλως ένα σπάνιο αυτοκίνητο. Ακόμα σπανιότερη όμως, είναι η AHG έκδοση που βγήκε στο τέλος της παραγωγής της M1. Μόλις 10 BMW M1 AHG κατασκευάστηκαν και αυτή τη στιγμή, το ένα από αυτά πωλείται στο e-Bay.

Κινείται από έναν 3.5 λίτρων εξακύλινδρο εν σειρά με μηχανικό ψεκασμό καυσίμου Kugulfischer που αποδίδει 350 άλογα και συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Δεν είναι αυτό όμως που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο

αυτοκίνητο από τις άλλες AHG. Κάθε M1 AHG είναι βαμμένη σε διαφορετικά χρώματα και ο χρωματισμός της συγκεκριμένης είναι κλασικός και πανέμορφος.

Εκτός αυτού, ως M1 AHG, έχει τον διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα, τα φαρδύτερα φτερά, τα διαφορετικά side skirts, τη πίσω αεροτομή, την ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος αγωνιστική ανάρτηση, τις εκπληκτικές BBS ζάντες, τον αγωνιστικό συμπλέκτη και τον κινητήρα των 350 ίππων. Με λίγα λόγια, είναι μία M1 Procar για τον δρόμο…

Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη έχει φτάσει τα $210.000 –αλλά όχι την reserve τιμή που έχει θέσει ο πωλητής- και όσες M1 AHG έχουν πωληθεί μέχρι τώρα έφτασαν τα $350.000+, είναι ευκαιρία. Μένουν κάτι λιγότερο από 4 ημέρες για την λήξη της δημοπρασίας… προλαβαίνεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα