Μεθυσμένος άνδρας που έκανε σεξ στο αυτοκίνητο, τράκαρε και πήγε να κρυφτεί σε ένα κάκτο

13:03 3/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Μια απλή συμβουλή προς όλους: Οδήγηση, αλκοόλ, έρωτας και κάκτος είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός. Αν με θεωρείς υπερβολικό, τότε ρώτα αυτόν τον 25-χρονο άνδρα, τον Luis Briones, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά κακουργημάτων, αφού σύμφωνα με την αστυνομία της Albuquerque, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη τρακάροντας το Ford Explorer του, ενώ έκανε έρωτα με μια γυναίκα, και στη συνέχεια θέλησε να κρυφτεί πίσω από έναν κάκτο, ώστε να αποφύγει στην αστυνομία.

Η γυναίκα από το ατύχημα πετάχτηκε γυμνή έξω από το αυτοκίνητο. Τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και στο κεφάλι, με τους νοσοκόμους να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Briones φέρεται πως προσπάθησε να διαφύγει από τη σκηνή του ατυχήματος με το αυτοκίνητο του, αλλά κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, πρόλαβε και πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έτσι φορώντας το παντελόνι του ανάποδα και μόνο με ένα παπούτσι, κρύφτηκε πίσω από έναν κάκτο.

Η αστυνομία βρήκε ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι βότκας μέσα στο αυτοκίνητο, με τον ίδιο να ήταν εχθρικός τόσο απέναντι στο παραϊατρικό προσωπικό, όσο και στους αστυνομικούς.

[Πηγή: Albuquerque Journal]

Keywords
Τυχαία Θέματα