Μεθυσμένοι παππούδες έδεσαν το ηλεκτρικό αμαξάκι από το εγγόνι τους πίσω από το αυτοκίνητο τους [w/video]

01:27 4/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Οι περισσότεροι από εσάς που έχετε παιδί και δουλεύεται τόσο εσείς όσο και η γυναίκα σας, αφήνεται το παιδί σας στους παππούδες να το προσέχουν τις ώρες που απουσιάζετε από το σπίτι, αφού την θεωρείται καλύτερη λύση, από το να πάρετε μια μπέιμπι σίτερ. Σωστά; Βασικά για τους συγκεκριμένους δύο όχι.

Οι Paul και Belinda Berloni, 49 και 47 χρονών, (καλά διάβασες για τις ηλικίες) κρατούσαν την 7-χρονη εγγονή τους την περασμένη Κυριακή και αποφάσισαν να βγάλουν βόλτα την μικρή,

αλλά και οι αστυνομικοί δεν πίστευαν όταν είδανε το κοριτσάκι να σέρνεται πίσω από το SUV των παππούδων, μέσα στο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το οποίο είχε δεθεί πάνω στον κουτσαδόρο Ford Expedition.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι παππούδες κινούταν με ταχύτητα 10-20 χλμ/ώρα, ήταν μεθυσμένοι και το κοριτσάκι φορούσε μόνο το μαγιό του. Οι παππούδες δήλωσαν στην αστυνομία ότι κατάλαβαν ότι αυτό που έκαναν ήταν επικίνδυνο αλλά το έκαναν όλη την ημέρα και το κοριτσάκι δεν είχε πάθει το παραμικρό. Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν με τον πατέρα της κόρης να είναι αναστατωμένος με το περιστατικό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα