Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο γκαράζ της Williams F1 μετά την παρθενική νίκη του Maldonado

Ο Βενεζουελάνος οδηγός της Williams, Pastor Maldonada, πέτυχε μια ιστορική και εντυπωσιακή νίκη στο σημερινό αγώνα στη Ισπανία στη πίστα της Βαρκελώνης. Όπως ήταν αναμενόμενο οι πανηγυρισμοί για την πρώτη νίκη, μετά από τον Οκτώβρη του 2004 και το Grand Prix της Βραζιλίας με οδηγό τον Juan Pablo Montoya, στο γκαράζ της ομάδας θα ήταν έντονοι. Κατά τη διάρκειά τους ξέσπασε πυρκαγιά μεσα στα pits και η πίστα τυλίχθηκε με πυκνούς καπνούς.

Αρχικά, μηχανικοί από διάφορες ομάδες κατέφθασαν για να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία της πίστας. Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, αναφορές για τυχόν σοβαρούς τραυματισμούς, αν και μερικοί μηχανικοί της Force India αλλά και της Williams διεκομίσθησαν στο ιατρικό κέντρο για τις πρώτες βοήθειες.

O οδηγός της Caterham, Heikki Kovalainen έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Δυο από τους μηχανικούς μας τραυματίστηκαν έχοντας ελαφρά εγκαύματα και μάλλον ο ένας έσπασε το καρπό του, δε ξέρω περισσότερα για τους μηχανικούς της Williams, ελπίζω να είναι καλά.

Ο δοκιμαστής της ομάδας, Valtteri Bottas, δήλωσε υπήρξε κάποια έκρηξη στο πίσω μέρος του γκαράζ, ενώ εκείνη τη στιγμή ο Sir Frank Williams έδινε τα συγχαρητήρια για την της ομάδα.

Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο γκαράζ της Williams, καθώς ήταν παρκαρισμένο το μονοθέσιο του Bruno Senna, ο οποίος είχε εγκαταλείψει νωρίτερα ύστερεα από το ατύχημα του με την Mercedes του Michael Schumacher.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα