Με 5 στα 10 βαθμολογεί τη McLaren ο Dennis

Η McLaren συνεχίζει να βρίσκεται σε απογοητευτικά επίπεδα και φέτος. Η βρετανική ομάδα έχει σαφώς βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά η 6η θέση στο πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, αν σκεφτούμε το όνομα που κουβαλά. Όπως πολλές ομάδες, έτσι και η «Macca» έχει μπει σε τροχιά 2017, κάνοντας την ανασκόπησή της για τη φετινή σεζόν.

Το αφεντικό της McLaren μιλά για την ομάδα του και μάλιστα τη βαθμολογεί

με ένα 5 στα 10, για το γεγονός ότι οι οδηγοί του δεν έχουν το μονοθέσιο ώστε να διεκδικούν νίκες, πράγμα που ακυρώνει ονόματα όπως ο Fernando Alonso και ο Jenson Button, ο οποίος θα δώσει τη θέση του στον Stoffel Vandoorne, αλλά ο Βρετανός εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον.

Γύρω στο 5. Απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί. Είμαστε εδώ να κερδίσουμε αγώνες και δεν κερδίζουμε αγώνες, αλλά βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Dennis τα πράγματα σε αυτή τη φάση είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι έναν χρόνο πριν, καθώς οι δοκιμές του νέου κινητήρα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η MP4-32 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, έτσι οι τεχνικοί στο Woking θα έχουν αρκετό χρόνο μέχρι τις 26 Μαρτίου, όταν και ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα.

Ο νέος μας κινητήρας δοκιμάζεται στο δυναμόμετρο τώρα και αυτό είναι αρκετούς μήνες νωρίτερα απ’ ό,τι ο προηγούμενος μας κινητήρας. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με το μονοθέσιο και κάνουμε πραγματικά καλά βήματα. Όπως θα σας πει ο καθένας, τα μονοθέσια θα είναι 4, 5 ή και 6 δευτερόλεπτα ταχύτερα στον γύρο, και νομίζουμε ότι οι σπουδαίοι οδηγοί θα αρχίσουν να υπερτερούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
McLaren,Dennis