Με $399.998 μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το PB1-3 πρωτότυπο του Ford GT

Το Ford GT είναι ένα από τα πλέον σπάνια και ποθητά sports cars στον κόσμο και όπως όλα τα αυτοκίνητα (και ειδικά τα sports cars), πριν κυκλοφορήσει, υποβλήθηκε σε εξαντλητικές δοκιμές. Ένα από τα πρωτότυπα που χρησιμοποιήθηκαν για αυτές τις δοκιμές, είναι το PB1-3 που βλέπεις.

Όπως όλα τα GTs, έτσι και αυτό,

κινείται από έναν 5.4 λίτρων, supercharged V8 που βρίσκεται στο κέντρο του οχήματος. Ο κινητήρας αποδίδει 550 ίππους και 678 Nm ροπής και εκτοξεύει το αυτοκίνητο στα 100km/h σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα ενώ συνεχίζοντας να επιταχύνει, ο περιοριστής επεμβαίνει στα 330km/h. Αυτό που διαφοροποιεί το PB1-3 από τα υπόλοιπα GT παραγωγής, είναι το Heritage Blue χρώμα του (χωρίς ρίγες), η custom εξάτμιση με αγωνιστικές πολλαπλές εξαγωγής, το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προ-παραγωγής και κάποια κομμάτια από την ανάρτηση που είναι ίδια με αυτά του CP-1 (Confirmation Prototype 1, το πρωτότυπο Ford GT). Επίσης, ήταν στην ιδιοκτησία του “πολύ” Steve Saleen.

Δυστυχώς, για να το κάνεις δικό σου, πρέπει να αποχωριστείς 399.998 δολάρια. Δες το όμως από την θετική του πλευρά. Αν είχες 400.000 στο χέρι, θα σου έμεναν και 2 δολάρια για καφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα