Με 300 άλογα, η Kawasaki Ninja H2R μπορεί να διαλύσει την Bugatti Veyron στην ευθεία

Οι γρήγορες μοτοσικλέτες έχουν σχεδόν πάντα ένα πλεονέκτημα στην ευθεία απέναντι σε δυνατά supercars, διότι, με ιπποδυνάμεις που αγγίζουν ακόμα και τα 200 άλογα και το μικρό τους βάρος, μπορούν να διαλύσουν ακόμα και πανίσχυρα αυτοκίνητα, όπως έχουμε διαπιστώσει. Τώρα, όμως, έχουμε κάτι πιο δυνατό.

Από τη μία πλευρά, βρίσκεται η Bugatti Veyron. Αν και το «SS» που βλέπουμε στην αρχή μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι η Super Sport,

ωστόσο είναι η «απλή», που έχει βελτιωθεί και αποδίδει κοντά στα 1.200 άλογα. Το γαλλικό hypercar δεν τολμά να κοιτάξει στ’ αριστερά του, διότι εκεί βρίσκεται η φοβερή και τρομερή Kawasaki Ninja H2R, η οποία έχει απόδοση κοντά στα 300 άλογα!

Αν και η Veyron «κλέβει» λίγο στο ξεκίνημα, η θηριώδης μοτοσικλέτα δεν έχει πρόβλημα να περάσει με χαρακτηριστική άνεση μπροστά, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει πρόβλημα να καταπιεί μια stock McLaren MP4-12C, ωστόσο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα δίπλα σ’ ένα Nissan GT-R 1.350 ίππων.

Kawasaki H2R vs McLaren MP4-12C Supercar - 1/2 Mile Airstrip Race 100:47 Kawasaki H2R vs 1350hp Nissan GTR - 1/2 Mile Airstrip Race 300:45
Keywords
Τυχαία Θέματα