Μάχη με τη Ferrari προβλέπει ο Hamilton και στην Κίνα

Ο απόλυτος κυρίαρχος της σημερινής ημέρας ήταν ο Lewis Hamilton, ανεβαίνοντας στην κορυφή σε FP1 και FP2. Αν διαβάσει κάποιος «ξερά» τους χρόνους, θα αποφανθεί ότι ο Πρωταθλητής και η Mercedes δεν έχουν αντίπαλο στο Shanghai International Circuit. Τα πράγματα, όμως, ξέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι έτσι, διότι, την Κυριακή, καθοριστικό ρόλο ίσως να έχει και πάλι η διαχείριση των ελαστικών, ένας τομέας στον οποίο η Ferrari

αγγίζει το άριστα.

Αυτό φυσικά είναι κάτι περισσότερο από γνωστό στο Brackley, και ο Hamilton νιώθει ότι θα έχουμε ξανά μάχη για την πρώτη θέση, επισημαίνοντας πως σήμερα δεν ήταν ικανοποιημένος από τη μέση γόμα.

Είμαστε αρκετά κοντά με τη Ferrari, και ο Nico είναι κοντά, επίσης. Σίγουρα έχουμε έναν αγώνα όπως είπα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να ξέρω πόσο μπορώ να κρατήσω τα ελαστικά, αλλά τα πιο σκληρά (τα μεσαία, δηλαδή) δεν είχαν τόσο καλή αίσθηση. Θα πρέπει να πάω και ν’ αναλύσω πώς είμαστε σε σχέση με τους άλλους. Δε νιώθω τόσο άσχημα με τα μαλακά, αλλά θα το μάθουμε.

Νιώθω ότι έχουμε κάποιες βελτιώσεις για το μονοθέσιο και αυτές θα πρέπει να μας δώσουν περισσότερα και στα ελαστικά. Ελπίζω ότι η δύναμη του κινητήρα της Mercedes είναι καλύτερη, αλλά θα το δούμε. Πιστεύω ότι θα είναι κοντά, αλλά νομίζω ότι έχουμε τη δύναμη να μείνουμε μπροστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα