Λαθρομετανάστες κρύβονται στο ταμπλό και στα πίσω στα καθίσματα αυτοκινήτου

Οι αρχές της Ισπανίας εντόπισαν έναν Αφρικανό μετανάστη να θέλει να εισέλθει στην Ευρώπη, κρυμμένος στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου. Η αστυνομία τον απεγκλώβισε με συμπτώματα απώλειας προσανατολισμού, αδυναμία επικοινωνίας και κίνησης.

Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Αγγλική Daily Mail, είχε εντοπιστεί άλλος ένας άνθρωπος που ήθελε να κυνηγήσει την τύχη του στην Ευρώπη. Εκείνος ήταν στριμωγμένος κάτω από το πίσω κάθισμα άλλου αυτοκινήτου.

Χιλιάδες μετανάστες ρισκάρουν κάθε χρόνο τη ζωή

τους επιχειρώντας να περάσουν στη Melilla και τη Ceuta, ισπανικούς «θύλακες» στα σύνορα με το Μαρόκο. Άλλοι επιλέγουν να περάσουν τους ύψους επτά μέτρων φράχτες που χωρίζουν Ευρώπη και Αφρική, άλλοι προσπαθούν να κολυμπήσουν προς την άλλη πλευρά κι άλλοι κρύβονται σε οχήματα, όπως οι δύο προαναφερθέντες.

Στις σχετικές ειδήσεις, 10 λαθρομετανάστες στην Αγγλία, κρύφτηκαν στα πορτμπαγκάζ μερικών νέων Maserati, ενώ αυτές μεταφερόταν από ένα φορτηγό. Οι αρχές είπαν πως πρόκειται για μετανάστες από το Βιετνάμ, με τους εννέα από αυτούς να συλλαμβάνονται και να μεταφέρονται στο κέντρο μετανάστευσης της Βρετανίας. Ο 10τος μετανάστης ήταν ανήλικος, με τον οδηγό του φορτηγού να μην συλλαμβάνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα